Carolien van Heerde, directeur Constru Casa

Dankzij het mooie filmpje dat we met Lifestyle Experience konden maken, lukt het ons een breed publiek in Nederland te bereiken dat interesse en betrokkenheid toont en “out of the box” wil denken!

Door Constru Casa te steunen, geef je arme gezinnen in Guatemala de mogelijkheid beter, veiliger en gezonder te wonen en zich verder te ontwikkelen.Er zijn veel manieren om mensen te kunnen steunen die in extreme armoede opgroeien. In het programma konden wij laten zien hoe je als donateur een verschil kunt maken in Guatemala, maar nog meer als vrijwilliger, als je zelf helpt te bouwen aan een nieuwe woning voor en met een familie die het hard nodig heeft: een bijzondere en prachtige ervaring (in vele opzichten)!- Sheilah, Schoonheidsspecialiste Sheilah

"Van het begin tot het eind zijn we met ongelooflijk veel zorg begeleid. Voor ons was dit een hele spannende nieuwe ervaring. We wisten niet goed wat we konden verwachten. Zijn het maar mooie praatjes en wordt ons gouden bergen beloofd? Maar alles bleek te kloppen wat je zei.

De opnames zijn met de grootste zorg gedaan. En toen we nog niet alles er op hadden staan omdat ik niet zo'n tv talent bleek te zijn en we het wel 16 (!!!) keer opnieuw moesten opnemen voor dat ik het een keertje foutloos had verteld, was iedereen nog net zo relaxed en bleven ze net zolang als nodig was. De cameraman en de presentatrice waren echt geweldig. Ontzettend aardig en relaxed. Het was gewoon gezellig dat ze er waren.

Toen ik vóór de opnames belde omdat ik bezorgd was of alles wat ik belangrijk vond wel gefilmd zou gaan worden werd ik heel serieus genomen en werd er heel goed doorgesproken wat ik precies wilde en bleek alles echt geen enkel probleem te zijn en maakte ik me zorgen om niks.

't Was een feestje om mee te mogen maken. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. We hebben ervan genoten!"

- Anna Alicia Sklias, ambassadeur Stichting Monkey Business

"Wij vinden het belangrijk dat men erachter komt hoe erg het is gesteld met de situatie van de orang-oetan. Via Lifestyle Experience kregen wij de kans om deze boodschap uit te dragen."


- Sandra Jacobs, oprichter & eigenaar van dE VRIJE VROUW™, centrum voor empowerment.

“Ik nodig alle vrouwen uit om te gaan voor hun eigen geluk en de beste versie van zichzelf te (be)leven. Hoeveel krachtiger kan ik dit doen dan in een tv-programma voor vrouwen? Via Lifestyle Experience kwam ik aan de benodigde professionals om mijn item te maken én aan publiek kenbaar te maken.”

- Eva van Damme - Benelux Recruiter Unilever

“Wij vonden het belangrijk om het Unilever Future Leaders Programme bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Bij RTL Lifestyle Experience waren wij hiervoor op het juiste adres om dit item te maken”


- Monique Dix - Beautys Nederland

Een geweldige ervaring om samen te mogen werken met Lifestyle Experience.

Hun enthousiasme en begeleiding van begin tot eind heeft geresulteerd in een prachtige opname en een waardevol item voor mijn bedrijf.